Lijsttrekker verliest sleutel tot succes

Lijsttrekker verliest sleutel tot succes

Dat het roerige tijden zijn moge duidelijk zijn, daar waar dit zelfs door menigeen als understatement wordt beschouwd. COVID-19 houdt ons land in zijn greep, met wisselende intensiteit en kracht. Met een totale lockdown in het verschiet was de keuze van de overheid om de maatregelen aan te scherpen niet onverwacht, noch onbegrijpelijk. Ook bij DC hebben wij veel respect voor Corona. Een dergelijke inperking nemen wij voor lief als dit een uiterst eenzame lockdown kan voorkomen. Ondanks de strengere maatregelen, weten de vertegenwoordigers houvast te vinden in constante factoren en continuïteit. Zo is, ondanks de nieuwe maatregelen, toch besloten de om de campagne van start te laten gaan. Natuurlijk onder het toeziend oog van een oplettende Campagneleiding, opdat de campagne corona-proof kan worden uitgevoerd.

Een druilerige avond was het begin van een campagne waarvan slechts gezegd kan worden dat het te wensen overliet. Een aantal van maar liefst vier lijsttrekkers maakte zijn opmars. In gepaste kledij verschenen zij en begonnen vol goede moed aan de avond. Echter kwam er een kantelpunt. Toen één van de lijsttrekkers zijn sleutel overhandigde aan de campagneleiding, viel deze in het water. Achteraf bleek deze sleutel van grote symbolische waarde te zijn, waar dit geen normale sleutel was. Met het verliezen van deze ‘sleutel tot succes’, ging de avond vrij snel bergafwaarts. Waar ze zelf dachten een deur geopend te hebben door creativiteit te tonen, sloegen ze het advies van de Campagneleiding in de wind, en daarmee de deur net zo hard weer dicht. Het geluk stond niet aan hun zijde, en ze stuitten op onvrede van de vertegenwoordigers met hun actie. Aan het eind van de avond werd de feedback van de Campagneleiding en de aanwezige vertegenwoordigers ter harte genomen, waarna de Lijsttrekkers huiswaarts gingen en de avond in het slot werd gegooid.

Waar de LL’en dachten dat het om de bestemming ging, leken ze zich aardig te hebben verslikt. Ontwikkeling en zelfontplooiing staat centraal in de campagne. De sleutel viel in het water, waarna hun plan en daarmee de hele avond volgden. Hopelijk weten de lijsttrekkers hun spreekwoordelijke sleutel terug te vinden en het tij te keren. Ondergetekende wenst de LL’en een voortvarende en vooral enerverende campagne toe!

‘La chance aides parfois, le travail toujours’ – Tinus

Geef een reactie