Vertegenwoordiger succesvol met hangtechniek, maar toch panda?

Vertegenwoordiger succesvol met hangtechniek, maar toch panda?

Detective Tin Tin heeft met zijn laatste publicatie iedereen in spanning achter gelaten. Terwijl detective Tin Tin nog druk bezig is met de hertenjacht aan de andere kant van het land zijn er in Enschede ontwikkelingen geweest die we niet voor u kunnen achterhouden. Nu anderhalve maand later kunnen we u meer vertellen over de toegepaste techniek van vertegenwoordiger Krulbaas: de hangtechniek.

Zoals in deel 1 te lezen was nam Krulbaas na het natte vingerwerk een stap terug op de traptreden van Roodwang. Zijn denkwijze was dat wanneer je een stap terug zet, je nog net in de val een traptrede kan vastpakken en jezelf weer op kan trekken. Krulbaas zat tijdens deel 1 nog volop in het onderzoek, maar er is nu duidelijkheid.

Door er veel tijd en moeite in te steken is het Krulbaas gelukt om zichzelf weer op te trekken en staat inmiddels weer op de traptrede. Er lijkt weinig gewonnen, maar schijn bedriegt. Door een stap terug te nemen en zich vol over te geven aan de hangtechniek is Krulbaas inmiddels de enige die deze trap nog mag beklimmen. Hij heeft het vertrouwen gewonnen en de relatiestatus behaald. Echter is vertegenwoordiger Krulbaas nog steeds lid van het pandaverticaal en hij lijkt zich daarom te houden aan het aloude alwetende geschrift:

Hebreeën 13:4
“Houd het huwelijk in ere, in alle omstandigheden, en houd het echtelijk bed zuiver, want overspeligen en echtbrekers zal God veroordelen.”

Gelukkig voor vertegenwoordiger Krulbaas kan er altijd nog gebruik worden gemaakt van de Poophole Loophole waarmee toch geregelde bevrediging kan worden bereikt. Daarmee zou Vertegenwoordiger Krulbaas dan ook graag zijn titel Panda willen inruilen voor Bruine Beer.

Geef een reactie