DC’er herkent eigen dispuutgenoot niet meer

DC’er herkent eigen dispuutgenoot niet meer

Tijdens de viering van het heugelijke feit dat senator Koehorst zijn dubbele master heeft weten te halen, gebeurde er iets opmerkelijks. Voor een activiteit als dezen is het gebruikelijk dat ook heren uit het land afreizen naar Enschede om een kleintje mee te pakken, zo ook Senator Vlaming. Deze man van waanzinnen uitspraken zoals: “wat is korfbal?” en “ik lust alleen geen rode groentes”, stelde ook deze avond niet teleur. Bij binnenkomst was al meteen de toon gezet, zijn vrije interpretatie van jasje dasje, had ook bij diverse motorclubs niet misstaan. Het hoogtepunt van deze avond kwam echter op het moment dat Bryan naar zijn dispuutgenoot op zoek was, terwijl hij Bram recht in zijn ogen kijkt vraagt hij: “Heeft iemand Bram gezien?”.  En daarmee is dhr. Vlaming de nieuwe houder van de Quote van de Week!

Geef een reactie