Samenwonen, de nieuwe rage?

Samenwonen, de nieuwe rage?

Enschede – Het is onder de werkende Nederlander een veel voorkomende gebeurtenis als de relatie een aantal jaren duurt, men gaat samenwonen. Zo hebben de afgelopen maand al een aantal bekende namen als Ruud Gullit, Prins Harry en natuurlijk Temptation Island deelnemers Lize en Ken aangekondigd een liefdesnestje te betrekken.  Echter ziet men het “huisje, boompje, beestje” principe binnen de studentenwereld over het algemeen veel minder. De gemiddelde student bedenkt zich wel tweemaal voordat hij zich bindt aan een stek waar schoonmaakroosters leidend zijn voor de week indeling. Zelfs de extra toelage in de vorm van huurtoeslag is niet genoeg om de kale plek op plek op het achterhoofd en een avondklok te riskeren.

Zoals gewoonlijk wil men het binnen Heerendispuut Directus Calvatus weer eens ander zien. Enige tijd geleden heeft vertegenwoordiger Nielsen het onderspit al moeten delven en is zijn nieuwe keuken, die net zijn tweewekelijkse schoonmaakbeurt had gehad, volledig versierd met stickers in de vorm van het Grolschlogo.  Hij zegt zelf te zweren bij het samenwonen en is ook duidelijk meer thuis te zien dan op de borrels. Bij het horen van de mening van zijn lichtingsgenoot heeft ook Snip de stoute schoenen aangetrokken en is tezamen met zijn wederhelft op zoek gegaan naar een eigen stek. Dat zij vanaf het begin van hun relatie eigenlijk al samenwoonden hebben zij zelf ook maar over het hoofd gezien. Nu hij al enkele weken aan het settelen is op zijn nieuwe plek, is een goede housewarming het enige wat er nog mist. Een kleine waarschuwing hierbij vooraf is dat de gaspitjes goed verstopt zullen moeten worden.

Of het aantal vertegenwoordigers dat samenwoont de aankomende tijd gelijk blijft is de vraag. Uit betrouwbare bronnen heeft onze verslaggever L. Ulu vernomen dat er een senator in zijn nabijheid op zoek is naar en nieuwe stek om die te betrekken met zijn huidige huisgenoot opdat zij een nieuwe dependance kunnen stichten voor hun Alcoholisten gemeenschap. Ook heeft men vernomen dat de andere helft van het bekende duo Snip en Snap de laatste tijd ook weinig meer thuis is gezien. Of dit betekent dat ook hij het studenthuisje vaarwel zegt om bij iemand in te trekken is op dit moment nog niet bekend. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Geef een reactie