Detective Tin Tin op onderzoek

Detective Tin Tin op onderzoek

Detective Tin Tin op onderzoek

Binnen heerendispuut Directus Calvatus is er een vertegenwoordiger die graag alles te weten wilt komen. Zijn vragen openen menig mond met verstandverbijstering en bewondering. Onlangs is deze vertegenwoordiger een onderzoek gestart naar vertegenwoordiger Ekua. Detective Tin Tin is al eerder genoemd in verband met deze vertegenwoordiger, maar toen konden de resultaten nog niet gepubliceerd worden wegens geheimzinnige omstandigheden. Tijdens het onderzoek zijn nog nooit eerder gevonden verbanden aan het licht gekomen, welke de komende tijd uitgelegd zullen worden.

De hoofdpersoon, Ekua, heeft de nieuwsgierigheid van T. Tin gewekt vanwege zijn liefde voor kip, foute kleding en waardevolle spullen. Ekua, die vrijwel altijd voorovergebogen loopt, het iedere keer weer om de voorkant van zijn overhemd uit zijn broek te laten. Detective T. Tin zocht hier meer achter. Het blijkt dat de voorovergebogen houding van Ekua te maken heeft met drie aspecten.

Ten eerste buigt de vertegenwoordiger vaak voorover door zijn lengte. De man is bovengemiddeld lang, echter is zijn schone jonge dame een stuk kleiner. Dit leidt ertoe dat Ekua voortdurend moet bukken in het bijzijn van zijn dame. Ten tweede schreeuwt Ekua graag ‘EYY’ of ‘Hé hoer’, dit doet hij samen met een beweging naar voren van zin bovenlichaam. De mate waarmee Ekua dit doet is dermate hoog dat zijn rug soms niet meer recht komt te staan tijdens het roepen van deze woorden. De derde oorzaak kan te maken hebben met een andere persoon binnen Directus Calvatus. Ome Cor heeft dezelfde houding als Ekua door het vele vooroverbuigen om voor zijn ananas te zorgen. Ekua is laatst op de foto gezet, zie de bijgevoegde afbeelding. Op de foto is te zien hoe Ekua volop geniet van een beetje wiet. Het zou detective T. Tin niet verbazen als Ekua de teelkunsten van Ome Cor heeft overgenomen en deze is gaan gebruiken om zijn eigen spul te maken eventueel test hij het op zijn nieuwe fetisj, wat vermoedelijk te maken heeft met zijn nieuwe bureaublad achtergrond en niet geschikt is om te vermelden. Toen detective T. Tin wilde onderzoeken of deze gedachte klopt, heeft hij vele dreigbrieven gekregen van een bepaalde kip-toko. Het schijnt dat Ekua zo’n belangrijke klant is dat bescherming krijgt van meerdere kip-verkooppunten.

Voorlopig is Ekua nog onschendbaar, maar zodra detective T. Tin weet wat Ekua verstopt in zijn huis, zal het bekendgemaakt worden.

2 gedachten over “Detective Tin Tin op onderzoek

Geef een reactie