Vertegenwoordigers onder invloed

Vertegenwoordigers onder invloed

Het rechtlijnigste heerendispuut van Twente ondergaat het afgelopen jaar een zware verandering, iets wat de naam niet goed doet. Verschillende vertegenwoordigers van Directus Calvatus nemen het tweede deel van de naam minder nauwlettend en hierdoor automatisch het eerste deel ook. De vertegenwoordigers lijken niet meer onder invloed te zijn van drank maar van iets anders. Wat deze invloed dan wel is en hoe dit invloed heeft op DC leest u hieronder.

Dhr. Tolstruik en dhr. Gijsen, onder andere twee grote voorstanders van het ”kaal gaan”, wat blijkt uit de frequente dronken vertoningen van de eerst genoemde op de borrels, zijn zelfs veranderd. Waar dhr. Tolstruik Tin Tin eerder regelmatig uitmaakte voor laf en waarschuwde voor zijn acties waarschuwt DC dhr. Tolstruik nu voor hetzelfde. Het is zelfs zo erg dat het dhr. Koehorst heeft beïnvloed terwijl hij niet in aanmerking komt voor de symptomen. Onze nieuwste vertegenwoordiger is tot grote spijt nog amper gesignaleerd bij een borrel of het eten.

Veel vertegenwoordigers laten het eten de laatste tijd vallen of gaan eerder weg bij de borrels. Waar de een voor straf de WC opnieuw moet schoon maken staat een andere DC’er ‘vast’ in zijn vakantie bestemming. Extra activiteiten buiten DC en het verrijken van jezelf zijn belangrijk vertelt Tin Tin, die wijst op de laatst behaalde prijs voor DHC door zijn dispuutsgenoot en de vele afgestudeerde senatoren met hoge cijfers. Tin Tin benadrukt dat dit alles niet mogelijk was zonder activiteiten buiten DC maar ook niet zonder DC. Hij pleit voor een balans. Een balans die hij zelf een jaar geleden volgens dhr. Tolboer niet had. Waar Tin Tin toen de enige was die af en toe DC activiteiten miste vanwege zijn vriendin hebben nu meerdere heeren zijn voorbeeld gevolgd. Het missen van het oud en nieuw bij DV van zijn lichtingsgenoot en het niet willen nemen van een trein door dhr. Tolboer zijn hier een voorbeeld van.

Het lijkt erop dat bepaalde DC’ers niet meer controle hebben over zichzelf en worden bestuurd door hun toekomstige vrouw. Er loopt een onderzoek naar de samenhang tussen het aantal vrouwen die in een bedrijf een bestuursfunctie moet hebben en het aantal vrouwen die binnen het leven van een DC’er een bestuursfunctie moet hebben. Hier houdt de meer politieke kant van DC zijn mee bezig en dit zal niet in dit artikel verder besproken worden. De gevolgen van deze oorzaak moeten echter niet onderschat worden. Het wordt tijd dat de heeren van DC zich afvragen hoe je een goede balans vindt, hierbij is het combineren van de twee bij een campagne opdracht niet de bedoeling.

Tin Tin hoopt dat hij en de andere DC’ers binnenkort de twee kunnen combineren, zodat iedereen er beter uit komt.

Geef een reactie