Archief van
Auteur: Evert van der Hoek

Vertegenwoordiger ontdekt remedie Corona virus

Vertegenwoordiger ontdekt remedie Corona virus

Met een naderende 3e wereldoorlog, het uiteen vallen van de Europese Unie en de terugkerende verschijning van Javi Espinosa als valse spits bij FC Twente kan men spreken van een heuse wereldcrisis. Het geheel van wereld problematiek laat de vertegenwoordiger van Directus Calvatus niet onberoerd, wat blijkt uit het besluit van een vertegenwoordiger om zijn steentje bij te dragen. Maatschappelijk bewust met immer goede bedoelingen is hoe men vertegenwoordiger Tolweg maar al te graag omschrijft. Deze barmhartige Samaritaan zal binnenkort afreizen naar Zuid-Korea om de lokale bevolking een helpende hand te bieden.

Dit alles werd besloten toen vertegenwoordiger Tolweg lucht kreeg van een nieuwe ramp, toen de volgende krantenkop hem bereikte: ‘Verspreiding Corona virus escaleert; binnenkort delen van Noord- en Zuid-Korea ook besmet’. Hiermee had hij zijn roeping gevonden en werd een vliegticket in mum van tijd geboekt. Corona had vertegenwoordiger Tolweg reeds ontdekt, maar ook escalatie voert al langere tijd de boventoon in zijn dagelijkse leven. Op de vraag of het virus een mogelijk gevaar voor hem zou kunnen vormen, reageert vertegenwoordiger Tolweg ontzet: “Met mijn opgedane kennis en ervaring uit Mexico, maakt dit virus geen schijn van kans. Na lange tijd dagelijks in aanraking te zijn gebracht met Corona, beschouwt men mij inmiddels als immuun. Ik hoop mijzelf te manifesteren als kennisbron en meldpunt voor heftige gevallen in het grensgebied van het virus, waarbij ik hopelijk de lokale bevolking snel van hun Corona af kan helpen.”

Het huidige straatbeeld wordt gevormd door hoestende mensen met mondkapjes. “Een simpel mondkapje is niet de manier om van Corona af te komen. Als Werktuigbouwkundig student ben ik altijd op zoek naar oplossingen. Na meerdere oplossingen voor het probleem te hebben overwogen, biedt een kleine aanpassing aan het mondkapje uitkomst. Het zogenaamde ‘Corona gat’ is zo gemaakt. Hopelijk doet mijn voorbeeld volgen”, aldus vertegenwoordiger Tolweg.

Of zijn oplossing dé remedie is blijft nog even in het ongewisse, maar zal hopelijk snel duidelijk worden. Succes in Zuid-Korea en santé!