Archief van
Auteur: erik

Kersverse DC vertegenwoordiger was deskundigen voor

Kersverse DC vertegenwoordiger was deskundigen voor

Chinese autoriteiten hebben het vermoeden dat ‘patient zero’ op 17 november vorig jaar besmet werd in Wuhan, China. Inmiddels zijn er bijna 200.000 mensen positief getest op het virus, zit Italië in complete lockdown, is het EK 2020 naar 2021 verplaatst en is de Pimpelaar verordend zijn deuren tot en met 6 april te sluiten.

Momenteel is er nog geen vaccin voorhanden en heeft de minister-president van het volk besloten dat het opbouwen van groepsimmuniteit de beste koers is om te varen. Om de explosieve expansie van het virus tegen te gaan, zijn sportaccommodaties, scholen, universiteiten en horeca gesloten en coffeeshops geopend. Hiernaast wordt er opgeroepen om zo min mogelijk samen te komen en waar mogelijk zelfs thuis te blijven.

Deze maatregelen hebben als direct gevolg dat de vertegenwoordigers van Directus Calvatus hun borrels tot nadere orde hebben moeten schrappen. Waar zij normaal gesproken op mooie voorjaarsdagen als deze graag wat met z’n allen ondernemen, zitten zij nu thuis op een houtje te bijten.

Er is echter één DC’er die deze pandemie al maanden zag aankomen en in december al campagne heeft gevoerd tegen het samenkomen bij de borrels. Waar menig DC’er destijds in het ongewis bleef over de beweegredenen van deze expert, lacht hij nu als laatst. Al die tijd trachtte hij de vertegenwoordigers van DC te behoeden voor deze dodelijke pandemie door het organiseren van een borrel na te laten.

Ondergetekende prijst het anticiperende vermogen van zijn dispuutsgenoot en is benieuwd naar het organisatorische vermogen dat hij na afloop van deze pandemie ongetwijfeld tentoon zal stellen.