Archief van
Auteur: erik

Eerste vieze-borrel-bitterballen-meeborrel-borrel een groot succes

Eerste vieze-borrel-bitterballen-meeborrel-borrel een groot succes

Afgelopen donderdag was het alweer tijd voor de eerste borrel van het nieuwe collegejaar. Waar de meeste vertegenwoordigers tegenwoordig vrijwel de hele week vanuit hun eigen huis aan de studie zitten, kunnen de borrels sinds enkele weken weer in de Pimpelaar gehouden worden. Aangezien “Het genieten van het leven door middel van: – Het drinken van alcoholische dranken” wordt geduid als een van de kernactiviteiten van Directus Calvatus (leest u het maar na in de KvK), zijn de heeren blij verheugd dat zij deze bezigheid als (bijna) vanouds hebben mogen continueren.

Om het nieuwe collegejaar goed af te trappen vond afgelopen donderdag de eerste versie van de vieze borrel bitterballen meeborrel borrel plaats. Naast het nuttigen van de alcoholische versnaperingen, werden de schalen met bruin fruit vanuit de Ji-Nos de Pimpelaar in gedirigeerd.

Hiernaast kwam poepneus naar de Pimpelaar met het doel om zijn vieze borrel counter naar 0 te brengen. Aangezien hij geen stuk had geschreven in de 3e of 4e module van het vorige collegejaar (de eenmalige coulance die geboden werd op de Wet van Tolbes mocht niet baten) werd er nog een smerig shotje bij zijn subtotaal opgeteld om het uiteindelijke aantal op 9 te zetten.

Eerlijkheid gebiedt ondergetekende toe te geven dat Rikkert met het trekken van 9 vieze borrels op één avond op een overtuigende manier een mooi record in handen heeft gekregen. Daarnaast hoopt hij dat de jongste aanwinst van DC zijn volgende 3 tientjes aan een leuker doel mag uitgeven.

Verder was het DC gezelschap aangevuld met enkele potentiële lijsttrekkers en meeborrelaars. Omdat de laatste meeborrelaar een halfuur te laat werd afgezet door zijn reisgenootschap, mocht hij de specialiteit van Patrick ook direct meemaken. Deze laatste borrel zette het totaal aantal genuttigde vieze borrels op 15.

Kortom, een mooie avond voor DC en Patrick en we mogen trots zijn op de nieuw gevestigde records

Kersverse DC vertegenwoordiger was deskundigen voor

Kersverse DC vertegenwoordiger was deskundigen voor

Chinese autoriteiten hebben het vermoeden dat ‘patient zero’ op 17 november vorig jaar besmet werd in Wuhan, China. Inmiddels zijn er bijna 200.000 mensen positief getest op het virus, zit Italië in complete lockdown, is het EK 2020 naar 2021 verplaatst en is de Pimpelaar verordend zijn deuren tot en met 6 april te sluiten.

Momenteel is er nog geen vaccin voorhanden en heeft de minister-president van het volk besloten dat het opbouwen van groepsimmuniteit de beste koers is om te varen. Om de explosieve expansie van het virus tegen te gaan, zijn sportaccommodaties, scholen, universiteiten en horeca gesloten en coffeeshops geopend. Hiernaast wordt er opgeroepen om zo min mogelijk samen te komen en waar mogelijk zelfs thuis te blijven.

Deze maatregelen hebben als direct gevolg dat de vertegenwoordigers van Directus Calvatus hun borrels tot nadere orde hebben moeten schrappen. Waar zij normaal gesproken op mooie voorjaarsdagen als deze graag wat met z’n allen ondernemen, zitten zij nu thuis op een houtje te bijten.

Er is echter één DC’er die deze pandemie al maanden zag aankomen en in december al campagne heeft gevoerd tegen het samenkomen bij de borrels. Waar menig DC’er destijds in het ongewis bleef over de beweegredenen van deze expert, lacht hij nu als laatst. Al die tijd trachtte hij de vertegenwoordigers van DC te behoeden voor deze dodelijke pandemie door het organiseren van een borrel na te laten.

Ondergetekende prijst het anticiperende vermogen van zijn dispuutsgenoot en is benieuwd naar het organisatorische vermogen dat hij na afloop van deze pandemie ongetwijfeld tentoon zal stellen.